ŠARM
eng | mne
Seyo TDA - Šarm Academy Seyo TDA - Šarm Academy
SEYO TDA –TRANSDERMALNA APLIKACIJA

UBRIZGAVANJE HIJALURONA I AKTIVNIH SUPSTANCI BEZ DODIRA

JEDAN SISTEM

Mnoge mogućnosti

TRANSDERMALNA PRIMJENA

SEYO TDA je revolucionarna i jedina tehnologija na svijetu koja vam omogućava ubrizgavanje hijaluronske kisjeline i aktivnih supstanci u duboke slojeve kože (3-3,5mm) gdje formira depoe i to bez dodira, direktnog kontakta sa kožom, kompjuterski kontrolisano. Sve što osjećate tokom tretmana je lagani, prijatno hladni efekat masaže.

TAJNO ORUŽJE LP3 - KOMPLEKS

Tajna penetracije u kožu leži u inovativnoj supstanci LP3 kompleksu koji je razvio SEYO. LP3 kompleks omogućava aktivnim sastojcima da djeluju tamo gdje su najpotrebniji. Tokom tretmana u TDA aplikatoru LP3 kompleks se aktivira čistim kiseonikom. Na taj način otvara se put aktivnim supstancama ka dubljim slojevima kože, bez fizičke intervencije, boli ili rizika.

Hijaluronska kisjelina ispunjava bore, a ekstrakti iz ljekovitog bilja liječe kožu i poboljšavaju ishranu ćelija.
Osim toga, djelovanjem kiseonika koža se obnavlja mnogo brže, rane zacjeljuju, pore se čiste i zatvaraju, koža se hidrira i omekšava.

PRIJE - POSLIJE EFEKAT

Bez obzira da li je svježina vidljiva odmah nakon tretmana ili se postiže dugoročno poboljšanje izgleda kože – rezultati uvjeravaju klijente širom svijeta i vraćaju osmijeh na lica. Preporučuje se početi sa jednim tretmanom nedjeljno kako bi se koža prilagodila. Za najbolje rezultate uraditi 4 - 6 tretmana, a nakon toga za održavanje preporučuje se uraditi tretman na svakih 4 do 6 nedjelja.

MITOCELL TDA - nakon samo 4 tretmana HYAL N10 TDA - nakon samo 2 tretmana

SAVRŠEN PROGRAM ZA SVAKI TIP KOŽE

PREDNOSTI URAĐENOG SEYO TDA TRETMANA:

 • Zatezanje kože lica, vrata, dekoltea i ruku
 • Smanjenje dubine bora
 • Značajno poboljšanje izgleda kože
 • Aktiviranje obnove prirodnih ćelija
 • Bezbolna, sigurna i beskontaktna procedura
 • Trenutni efekat koji traje dugo
 • Prikladan je za sve tipove kože
 • Ne postoje starosna ograničenja
 • Ne zahtijeva period oporavka i rehabilitacije
 • Dozvoljeno tokom trudnoće i dojenja
 • Rezultat je vidljiv nakon prve procedure
 • Poboljšava se elastičnost kože
 • Smanjuje  se hiperpigmentacija
 • Smanjuju se tamni krugovi i vrećice ispod očiju
 • Normalizuje se lučenje sebuma
 • Pruža antiejdžing efekat
 • Limfno drenažni efekat, trenutna eliminacija edema
 • Penetracija aktivnih sastojaka na dubinu od 3,5 mm bez dodira / injekcije
 • Nema kontraindikacija

1
2
U TDA aplikatoru, TDA nosač obogaćen hijaluronom i aktivnim supstancama kombinuje se sa čistim kiseonikom pri čemu se formiraju mikrojedinice. S velikom preciznošću, kompjuterski kontrolisana primjena obavlja se brzinom zvuka.
3
4
TDA otvara gornje slojeve kože i tako stvara prolaz za aktivnu hijaluronsku kisjelinu duboko u potkožno tkivo. Nakon samo nekoliko tretmana, stvaraju se depoi koji dugoročno stimulišu diobu ćelija i regeneraciju kože.

NAUČNE STUDIJE POKAZUJU:

Otvaranje epidermisa sa SEYO TDA: + 65%

Snabdijevanje kiseonikom sa SEYO TDA:+ 62%
Smanjenje slobodnih radikala: za 85%

Poboljšanje kože sa SEYO TDA:
+ 54% čelo
+ 132% uglovi usana
+ 166% uglovi očiju
+ 60% hidrirana koža

Transport u dublje slojeve kože sa SEYO TDA:
6 puta veći od standardnog

SEYO TDA kertridži

PROGRAMIRANO ZA VAŠU KOŽU

HYAL N5 TDA

Zaštita i hidratacija za mladu kožu

Za normalnu i mladu kožu, sadrži niskomolekularnu hijaluronsku kisjelinu za tretiranje bora kao i stimulaciju ćelijskog metabolizma. Hyal N5 štiti kožu, povećava njenu elastičnost i nježno stimuliše formiranje kolagena. Koža postaje čvršća, glatka i baršunasta. Balansira vlagu i oživljava kožu.

HYAL 10 TDA

Intezivna  hidratacija za srednje godine

Najzastupljeniji proizvod pruža odlične rezultate kod svih tipova kože i sadrži hijaluronsku kisjelinu većih molekula sa prirodnim ćelijskim aktivatorima. Hyal N10 pruža koži intenzivnu hidrataciju i značajno poboljšava stanje kože. Koža izgleda punije, svježije i nježnije.

CANABOOST

Premijum terapija za aktivaciju ćelija

Antiejdžing premijum  proizvod za posebne tretmane lica. Sadrži hijaluronsku kisjelinu, ulje konoplje koje jača ćelijske membrane i znatno smanjuje bore. Pored linolne i alfa-linolne kisjeline, ulje konoplje sadrži veoma rijetku gama-linolnu kisjelinu. Ove polinezasićene masne kisjeline intenzivno njeguju kožu i omogućavaju dugotrajnu regeneraciju.

MITOCELL TDA

Dubinska terapija za zrelu kožu

Ova intenzivna terapija sadrži patentirano jedinjenje za aktivaciju ćelija Valeosan® - visoko koncentrisanu multi-molekularnu hijaluronsku kisjelinu i biljne aktivne sastojke kao podršku za sintezu kolagena. MitoCell stimuliše proces obnavljanja ćelija i obezbjeđuje koži intenzivnu hidrataciju. Suva i oštećena koža se obnavlja. Poboljšava se cirkulacija krvi. Dubina bora se spektakularno smanjuje.

PRODERM TDA

Poseban tretman za problematičnu kožu

Izuzetno efikasan tretman za zapaljenske procese kože, iritacije i akne. Pogodan je za sve uzraste. Napredna formulacija ProDerma sadrži propolis, flavonoide i prirodne fenolne karboksilne kisjeline, koji su zbog svog antibiotskog efekta posebno pogodni za tretiranje problematične kože i akni. Ovim tretmanom postiže se značajno poboljšanje stanja kože.

POLAR TDA

Tretman za problem hiperpigmentacije

Štiti kožu svojom aktivnom kompleksnom formulacijom od uticaja okoline, čime se sprečava promjena boje i starenje kože. Jedinstvena formula poboljšava piling kože i tako doprinosi ujednačenijem tenu. Takođe doprinosi balansiranju kože i intenzivno je hrani.

DERMACOOL TDA

Prva pomoć za kožu

Hladi, umiruje i hidrira kožu. Pomaže koži da se obnovi na prirodan način, smanjuje crvenilo i osjećaj napetosti za kožu koja je pod stresom. Preporučuje se kao tretman poslije sunčanja ili njega nakon tretmana koji iritiraju kožu.

TDA MEN

FIGHT TDA

Antiejdžing - hidratacija

Smanjuje bore, hrani i hidrira kožu. Ojačava prirodnu zaštitnu funkciju kože, stimuliše mikrocirkulaciju i poboljšava obnavljanje ćelija.

RESCUE TDA

Tretman za osjetljivu  i nadraženu kožu

Umiruje osjetljivu  i nadraženu kožu,  posebno nakon brijanja  i pomaže u smanjenju crvenila, iritacija i blagih upala. Osim toga dugotrajno hidrira kožu.

All rights reserved. Powered by InfoBit