ŠARM
eng | mne
Šarm d.o.o. Šarm d.o.o. Šarm d.o.o.
GELISH

Gelish.
Uradite ispravno. Od početka!

Zato što se i sami bavimo dizajnom noktiju, shvatili smo da ništa nije važnije od alata koji koristimo u našem zanatu i ništa ne predstavlja veći izazov od nedoslednosti proizvoda. Tako je bilo i zauviјek će ostati, da je naš najvažniji prioritet kvalitet proizvoda. Gelish je prvi gel u flašici ikada proizveden. Internacionalna i SAD patentirana formula dokazuju tu činjenicu.

Podatak da su prodati milioni i milioni flašica – i ponovo i ponovo naručivani – dokazuje hiljade salona koji ga koriste. Tako da je potpuno jasno, da je Gelish inovativni sistem i dalje broj jedan na svјetskom tržištu, bez obzira na to ko je još pratio istu ideju, on i dalje ostaje jedan od proizvoda u koji tehničari za nokte širom sviјeta imaju najviše povjerenja.

Naš uspjeh se mjeri vašim uspjehom. Mi smo se obavezali vama, tehničarima za nokte, da ćemo napraviti najbolji proizvod, da ćemo širiti naše znanje kroz edukacije i tako pridobiti poverenje naših kupaca.

Istorija

Hand & Nail Harmony kompanija osnovana je 2009. godine, čiji je osnivač Danny Haile. Haile je postao poznat po njegovom radu sa akrilnim proizvodima i bio je dva puta proglašen za internacionalnog šampiona u oblasti Pink and White Acrylic Nails. Njegova strast prema ovom poslu odvela ga je do uloge stvaraoca proizvoda, gde se između ostalog konsultovao o potrebama tržišta sa top kompanijama u industriji. Gelish Soak-Off gel lak napravio je revoluciju u industriji. Gelish je bio prvi gel lak u pakovanju bočice sa četkicom. Od 2009. Gelish je proizveo preko 200 boja, i prodaje se u preko 100 zemalja širom svijeta.

Hand & Nail Harmony uz pomoć svog uspješnog brenda Gelish, sada posjeduje objekat od 70 000 kvadratnih metara u gradu Brea, država California sa oko 300 zaposlenih.

Haile-ov najnovji projekat je plasiranje nove linije lakova za nokte Morgan Taylor.

Misija

Hand & Nail Harmony, proizvođač profesionalnih proizvoda za manikir teži da:

OBEZBIЈEDI salonskoj industriji sav potreban alat kako bi njihov posao postao uspješniji sa najnovijim i najgenijalnijim proizvodima za nokte.

PRUŽI priliku za učenje kroz adekvatne edukacije i treninge na domaćem i internacionalnom nivou.

STVORI nadmoć u industriji kroz postavljanje najboljih standarda koji opravdavaju moto kompanije "Uradi ispravno od početka!."

MORGAN TAYLOR

MORGAN TAYLOR predstavlja novi standard profesionalnih lakova za nokte koji su se u vrlo kratkom roku popeli na sam vrh po svom kvalitetu i spektru boja, a osmišljeni su od strane profesionalaca samo za Vas.

Svoje prve korake u industriji noktiju, Danny Haile i David Daniel započeli su kao tehničari. A danas, sa iskustvom od 30 godina, Haile i Daniel, stalno unapređuju tržište profesionalnih proizvoda za nokte. Sa Morgan Taylor specijalno formulisanim lakovima za nokte ponovo su uradili istu stvar i otišli još jedan korak dalje. Kroz rad sa Morgan Taylor lakovima uvjerićete se i sami u njihov optimalni stil i performanse koje su omogućene pažljivo odabranim sastojcima i inovativnom flašicom.

Morgan Taylor jedinstveni spektar razvijen je da sruši sve barijere pri izražavanju sa bojama. Naše palete ne poznaju granice, od klasičnih do avangardnih, od suptilnih do bezuslovno spektakularnih. Pozivamo vas da doživite Morgan Taylor brend. Prigrlite naše boje. Postanite deo našeg svijeta.

www.morgantaylorlacquer.com

All rights reserved. Powered by InfoBit