ŠARM
eng | mne
Šarm d.o.o. Šarm d.o.o. Šarm d.o.o. Šarm d.o.o.
NILO


Šarm je ekskluzivni uvoznik i distributer italijanske kompanije Nilo na teritoriji Crne Gore.

Nilo - The SPA Industry član je grupe Maletti, koja se bavi prozvodnjom i opremanjem centara za ljepotu, spa i zdravstvenih ustanova. Osnovan prije više od 20 godina, kao filijala Maletti kompanije, Nilo se danas može pohvaliti značajnim udjelom na međunarodnom tržištu, ostvarenim zahvaljujući širokoj ponudi namještaja, opreme i propratnih detalja.

Posebno su ponosni na svoju kolekciju Le Essenze, autora Klaudija Silvestrina (Claudio Silvestrin), svjetski poznatog dizajnera čuvneog po saradnji sa Đorđom Armanijem (Giorgio Armani) i Kelvinom Klajnom (Calvin Klein). Nedavno je predstavljena kolekcija inspirisana američkim stilom, uz niz kolekcija sa orijentalnim primjesama, što je rezultat obimnih istraživanja u spa centrima na Baliju i ajurveda centrima u Indiji.

Zahvaljujući bogatoj ponudi idejnih linija koje objedinjuju moderne dekorativne stilove i trendove namijenjene spa i beauty centrima, kao i ogromnom medicinskom tržištu, Nilo se trenutno nalazi na vrhu međunarodnog tržišnog sektora. Nilo proizvodi su zastupljeni u renomiranim i čuvenim centrima za spa, beauty i termalnu terapiju, u prestižnim internacionalnim hotelima, medicinskim centrima i salonima za ljepotu širom svijeta.

Prisutnost širom svijeta, hiljade centara dizajniranih i opremljenih od strane Nilo eksperata i trgovinska mreža vrhunskih profesionalaca na vodećim tržištima – to je Nilo danas, Nilo - The SPA Industry.
All rights reserved. Powered by InfoBit